Promotivna cijena Autodesk Fusiona

Autodesk FUSION
zoom

Fusion CLOUD Single-user Annual Subscription

Autodesk Fusion je softverska platforma za 3D modeliranje, CAD, CAM, CAE i PCB u oblaku koja kombinira industrijski i mehanički dizajn, modeliranje i simulaciju.

Povezuje cijeli proces razvoja proizvoda u jednu platformu temeljenu na oblaku koja radi i na Macu i na PC-u. Kombinira industrijski i mehanički dizajn, simulaciju, suradnju i strojnu obradu u jednom paketu.
Jedna od ključnih značajki Autodesk Fusiona je njegova integracija AutoCAD-a, vodećeg CAD softvera, koji poboljšava dizajnerske i inženjerske mogućnosti platforme.

Kupite AUTODESK Fusion po posebnoj povoljnoj cijeni na ovoj promociji koja traje do 31.07.2024.

 
Kupite AUTODESK Fusion po posebnoj povoljnoj cijeni na ovoj promociji koja traje do 31.07.2024. Fusion povezuje cijeli proces razvoja proizvoda u jednu platformu temeljenu na oblaku koja radi i na Macu i na PC-u. Kombinira industrijski i mehanički dizajn, simulaciju, suradnju i strojnu obradu u jednom paketu.
Autodesk Fusion kombinira elektroniku i mehanički dizajn, simulaciju, suradnju i strojnu obradu – povezujući cijeli proces razvoja proizvoda u jednom alatu.
Autodesk Fusion nudi opsežan skup alata za industrijski dizajn koji vam omogućuju da prijeđete od ideje do prototipa do 3D modela koji se može izraditi, sve u jednom rješenju za razvoj proizvoda.
Autodesk Fusion pruža inženjerima strojarstva jedinstvenu platformu za neprimjetno premošćivanje jaza od koncepta do proizvodnje. CAD, CAM, ECAD i simulacija na jednom mjestu eliminiraju potrebu za višestrukim alatima i timovima omogućuju surađuju i povezivanje se u stvarnom vremenu, bez obzira na lokaciju.
Autodesk Fusion olakšava proizvodnju dijelova nudeći besprijekoran prijelaz s dizajna na proizvodnju, sve u jednom alatu.
Autodesk Fusion pojednostavljuje i automatizira stvaranje visokokvalitetnog strojnog koda s profesionalnim alatima za maksimiziranje korištenja vaših CNC strojeva.
Brže razvijajte revolucionarne proizvode i neprimjetno prijeđite na proizvodnju putem povezanog rješenja za razvoj proizvoda s Autodesk Fusion.
Dizajn za proizvodnju" (DMF) načelo u procesu projektiranja smanjuje pogreške, vrijeme proizvodnje i troškove. Autodesk Fusion omogućuje inženjerima da razmotre proizvodne procese, materijale i ograničenja tijekom faze projektiranja kako bi se osiguralo da se konačni proizvod može proizvesti učinkovito, ekonomično i uz visoku kvalitetu.
Izrada prototipova rijetko je linearna. Timovi moraju iterirati između 3D modeliranja, simulacije i elektroničkih alata kako bi postigli najbolji dizajn. Što ako jedno rješenje učini to i još više?
Otključajte napredne mogućnosti s Autodesk Fusion proširenjima. Stvorite bolje proizvode s poboljšanim tijekovima rada prilagođenim vašem poslovanju na jednoj platformi.
Autodesk Fusion isporučuje moderno CAD/CAM rješenje povezano s oblakom koje proizvođačima, prototipovima i inženjerima pomaže u pojednostavljenju proizvodnje dijelova od drva, metala, plastike i kompozita.
Mac Studio M2 Ultra 24C CPU / 60C GPU, 64GB RAM, 1TB SSD + Flame Single-user Annual Subscription

Poboljšanja editora animacije, podrška za HDR, AJA SDK & Blackmagic Design podrška, OpenEXR 3.1 podrška i metapodaci, Python API poboljšanja

Prenesite animacijske podatke iz Maye u Unreal brže i učinkovitije. U novoj verziji pojednostavljuje se proces prijenosa animacijskih podataka iz Maye u Unreal u stvarnom vremenu. Nove funkcionalnosti poput Asset Linking ubrzava streaming, dok poboljšanja korisničkog sučelja eliminiraju potrebu za izvršavanjem zamornih zadataka tako da se možete fokusirati na umjetnost.